Koggeweg 63, 1607 MT Hem
Koggeweg 63, 1607 MT Hem

Helpie FAQ

[helpie_notices group_id=’64’/]

 • Welke inspecties verricht Elektrakeur?
  De core business van Elektrakeur is het verrichten van SCIOS gerelateerde inspecties, welke aan de wet- en regelgeving en eisen van verzekeringsinstellingen voldoen. Elektrakeur is een volledig gecertificeerd bedrijf en werkt samen met gediplomeerde inspecteurs. Samen met onze inspecteurs verrichten wij onderstaande inspecties:

  SCIOS Scope 8 (ARBO / Veiligheid)

  Deze inspectie wordt conform de NEN 3140 uitgevoerd. Tijdens de inspectie wordt de elektrische laagspanningsinstallatie geïnspecteerd om de kans op brand of elektrische schok te voorkomen. Deze inspectie dient periodiek te worden uitgevoerd om als opdrachtgever de wettelijke zorgplicht na te komen op gebied van ARBO en veiligheid. Meer informatie over de SCIOS Scope 8 inspectie kunt u vinden via: https://elektrakeur.nl/scope-8/

  SCIOS Scope 10 (Brandrisico)

  Deze inspectie richt zich op het beoordelen van brandrisico van het elektrisch materieel. Tijdens de inspectie wordt het elektrisch materieel beoordeeld op oneigenlijk gebruik of een defect om brand te voorkomen. Deze inspectie dient periodiek te worden uitgevoerd om als opdrachtgever de verplichtingen na te komen bij uw verzekeringsinstelling. Meer informatie over de SCIOS Scope 10 inspectie kunt u vinden via: https://elektrakeur.nl/scope-10/

  SCIOS Scope 12 (Zonnestroominstallaties)

  Deze inspectie richt zich op het inspecteren van de zonnestroominstallatie. Tijdens de inspectie wordt gecontroleerd of de installatie goed functioneert, veilig is en of het is geïnstalleerd volgens de voorschriften. Deze inspectie dient periodiek te worden uitgevoerd om als opdrachtgever de verplichtingen na te komen bij uw verzekeringsinstelling. Meer informatie over de SCIOS Scope 12 inspectie kunt u vinden via: https://elektrakeur.nl/scope-12/
 • Hoeveel kost een inspectie bij Elektrakeur?
  De prijzen zijn verschillend en onderstaand lichten wij toe hoe de prijsvorming tot stand wordt gebracht.

  SCIOS Scope 8 (ARBO / Veiligheid)

  De prijs voor een SCIOS Scope 8 op basis van NEN 3140 inspectie is afhankelijk van de hoofdactiviteit van het bedrijf, het aantal verdeelinrichtingen, het bruto vloeroppervlak en de locatie van het bedrijf. U kunt deze gegevens aan ons overhandigen door het intakeformulier in te vullen via: https://elektrakeur.nl/contact/.  Wij zorgen er voor dat u een offerte ontvangt met daarin de prijs en leveringsvoorwaarden. Daarnaast wordt er een inspectieplan meegestuurd, waarin het gehele (inspectie) traject wordt toegelicht.

  SCIOS Scope 10 (Brandrisico)

  De prijs voor een SCIOS Scope 10 inspectie is afhankelijk van de hoofdactiviteit van het bedrijf, het aantal verdeelinrichtingen, het bruto vloeroppervlak en de locatie van het bedrijf. U kunt deze gegevens aan ons overhandigen door het intakeformulier in te vullen via: https://elektrakeur.nl/contact/. Wij zorgen er voor dat u een offerte ontvangt met daarin de prijs en leveringsvoorwaarden. Daarnaast wordt er een inspectieplan meegestuurd, waarin het gehele (inspectie) traject wordt toegelicht.

  SCIOS Scope 12 (Zonnestroominstallaties)

  De prijs voor een SCIOS Scope 12 inspectie is afhankelijk van het aantal zonnepanelen, omvormers en de bereikbaarheid van de installatie. U kunt deze gegevens aan ons overhandigen door het intakeformulier in te vullen via: https://elektrakeur.nl/contact/. Wij zorgen er voor dat u een offerte ontvangt met daarin de prijs en leveringsvoorwaarden. Daarnaast wordt er een inspectieplan meegestuurd, waarin het gehele (inspectie) traject wordt toegelicht.
 • Zoekt Elektrakeur nog collega's?
  Vanwege toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een inspecteur die ons team komt versterken. Als inspecteur heb je kennis van de NEN 1010, NEN 3140 en SCIOS richtlijnen. Beschik jij over deze kennis, of ben jij bereid dit te leren? Dan is dit een mooie kans voor jou binnen een groeiende en energieke organisatie!
  Waar je komt te werken
  Elektrakeur is een inspectiebedrijf gevestigd in Hem, met als werkgebied Noord-Holland. De core business is het verrichten van SCIOS gerelateerde inspecties, welke aan de wet- en regelgeving en eisen van verzekeringsinstellingen voldoen. Wij werken onder andere voor de agrarische sector, regionale Gemeentes, scholen, zorginstellingen en industriële bedrijven.
  Jouw werkzaamheden
  Als inspecteur ben je verantwoordelijk voor de zelfstandige uitvoering en verslaglegging van de SCIOS Scope 10 inspecties. Op kantoor of thuis verwerk je jouw bevindingen in een inspectierapport. En aan het eind van de week maak je jouw planning voor volgende week. Meer informatie over de functie kunt u vinden op onze vacture pagina: https://elektrakeur.nl/vacatures/